Omgeving

Het vakantiehuis ligt samen met een aantal soortgelijke vakantiehuizen aan de onverharde Jonkersweg, welke tussen de weilanden doorloopt. Op minder dan twee minuten lopen vindt u het recreatiegebied ’t Hilgelo met grote en kleine bossen en een groot meer. Het grootste gedeelte van de toeristische voorzieningen bevindt zich echter aan de andere kant van het Hilgelo meer, toch is er ook een strandje vlak bij de woning. Vanuit het huis is er een scala aan mogelijke wandelroutes door dit natuurgebied.

Meddo

Het centrum van Meddo vindt u op 2,5 km. van de vakantiewoning. Het dorp wordt door onder meer de gemeente echter aangeduid als buurtschap en is daarmee het grootste buurtschap van de gemeente Winterswijk, met 1500 inwoners en een oppervlakte van 28,25 kmĀ². Meddo bestaat uit een dorpskern met een kerk uit 1864 en een groot buitengebied, waar onder andere het vakantiehuis in ligt. De dorpskern ligt ongeveer 5 km. ten noorden van Winterswijk en ongeveer 6 km. van Groenlo en het Duitse Vreden.

Winterswijk

Het centrum van Winterswijk ligt op 4,5 km afstand van de woning. Hier vindt u verschillende restaurantjes en winkels. Woensdag en Zaterdag zijn de marktdagen. Vanuit de hele streek komt men om de wekelijkse boodschappen te doen. Doordat Winterswijk het centrum van de regio is, welke zich ook over de landgrenzen uitstrekt, is de markt een internationale happening.